Drôle de Monsieur

24. april 2018 0 kommentarer

 

Drôle de Monsieur er et av de nyeste merkene hos oss på Retro - og det er virkelig verdt å merke seg. Uten bakgrunn fra motebransjen gikk kompisene fra Dijon utenfor Paris ut med egendesignet streetwearkonsept i 2014. Maxime Schwab spilte flere år for den franske klubben COA, mens Dany Dos Santos har mastergrad innen finans. Med passion for klær og det å skape, viser det seg at dette er en god kombinasjon. Det er ikke for ingenting de tok Paris Fashion Week med storm. Dette er plaggene som mikser komfort med rene linjer og sylskarpe detaljer. 

Se utvalget vårt fra Drôle de Monsieur på retro.no

Du har kanskje sett hettegenserne og t-skjortene med designernes signaturfrase "Not from Paris Madame”? Disse har vært med fra starten, og er med i årets sommerkolleksjon. Både fargevalget og fonten som brukes kan minne om coveret på kultfilmen Back to the Future fra 90-tallet, og da er det kanskje ikke tilfeldig at dette er designernes favorittfilm.

Hele spring/summer-kolleksjonen bygger på 80-tallets forkjærlighet for solnedgangen som designelement, og Sunset Logo Tee er perfekt til sommeren. Fullfør looken med sokkene DDM logo socks i nude eller svart, et fresht alternativ til ankelsokker i sneakers.

Foto: DANY DOS SANTOS INSTAGRAM/ LE21EME.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.