Ny leveranse fra Cult Gaia!

20. april 2018 0 kommentarer

De lekre og unike veskene fra Cult Gaia kom inn dørene her igjen i dag - nå også med nye modeller! Du kan velge og vrake i ulike former, materialer, størrelser og farger. Her er det noe for enhver smak; naturfarget bambus, delikate pasteller, klassisk svart og strå. Det betyr at vi kan tilby et bredt utvalg av vesker fra dette it-merket fra Los Angeles. Nyheten Stella bag er laget av 100% strå, og du finner den i nettbutikken og i butikkene våre i Trondheim. 

Nydelige Ark earring har gullforgylte detaljer.

Vi har også fått inn statement-ørepynt fra Cult Gaia, som tar igjen det sirkel- og halvmånedesignet i veskene. Stiften er i gullforgylt sterling silver. Kennedy Large Flat Hoop Earring i akryl får du i fargene sand og grønn.

Nyheten Bamboo Luna veske er som et smykke på armen med skulpturelle kuler i reimen. Denne er i 100% bambus, og med et lokk som lukkemekanisme.

Vi har også fått påfyll av den populære Gaia Ark i størrelse small, og storesøster Gaia Ark i XL er en nykommer vi tror mange vil ønske seg til sommerkjolen.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.