Retrojentenes Paristips

6. juli 2018 0 kommentarer

Paris er alltid en god ide...

Retrojentene har akkurat kommet hjem fra innkjøp i Paris. Denne gangen ble Siv Line, som er innkjøper i Trondheim, igjen noen dager og kombinerte jobb med en kjærestetur.

Her deler hun noen av sine Paristips:

Spis en bedre middag ute i hagen på Monsieur Bleu. Restauranten har også en egen loungedel ute med musikk og god stemning utover natten. Her er det garantert god mat og god stemning. Husk å booke bord.

En tradisjon for oss å tilbringe en kveld på La Société i Saint- Germain. Start med en deilig Bellini og avslutt med verdens beste ostekake, (som du vil drømme om til neste Parisbesøk.)

Le rooftop på toppen av Peninsula hotell. Fantastisk utsikt over Paris med view til både Eiffeltårnet og Sacré- Coeur. Perfekt å ta en drink eller to til solnedgangen her, evnt. spise lunsj.

Cafe Charlote i Marais, perfekt for frokost og lunsj. Sitte ute å nyte livet i Paris som suser forbi. Svært god stemning her på kvelden også.

Ta en drink på The little red door. (som har blitt kåret til en av verdens 50 beste barer) Gøy konsept der du velger en drink ut ifra en spesiell menybok.

Le rooftop på toppen av Peninsula hotell.

Retrojentene Siv Line og Silje.

Cafe Verlet i Rue Saint Honoré er perfekt for enkel frokost og en god kopp kaffe.

Ta turen til Sacré-Coeur og Montmartre. Fantastisk utsikt over byen og koselig område å vandre i. Sitt i tappa nedenfor Sacré-Coeur og nyt en pils til utsikten og solnedgangen over byen.

Lei en sykkel å sykle langs elva fra Notre-Dame og helt bort til Eiffeltårnet. Kjøp deilige bær og fukt på veien, ta med en croisannt og kaffe og nyt det i parken utenfor Eiffeltårnet..

Vandre rundt i Le Marais å føle deg som en parisienne. Mange små fine butikker og cafeer her. For deg som er veldig interessert stikk innom Tom Greyhound, No42 Paris og Leclaireur.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.