Den perfekt ullfrakken

3. oktober 2018 0 kommentarer

Et av retroguttas favorittmerker for høstsesongen er britiske Harris Wharf. Med stilrene frakker og blazere i 100% ull kan du gå vinteren i møte vel vitende om at du både holder deg varm, og kommer til å se ut som en million! Harris Wharf tar for seg frakkemoten og gir den et tidsriktig snitt. Merket ble grunnlagt i 2009 og er en britisk familiebedrift. Plaggene designes av Giulia Acchiardi og alt produseres i Turin i Italia. Stoffkvalitetene er upåklagelig gode og hentes kun fra Japan og Italia. Frakkene kommer i flere forskjellige passformer og ullkvaliteter, og kan brukes til dress så vel som til en mer hverdagslig eller streety look. Harris Wharf finner du i alle butikkene våre, men utvalget vil variere.

 Klikk og se utvalget fra Harris Wharf både dame og herre i nettbutikken.  

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.