Favorittstrikk fra Acne Studios.

18. september 2018 0 kommentarer

Både vi og kundene våre elsker strikkejakker og gensere fra Acne Studios. At disse er noen av de mest etterspurte plaggene vi har året gjennom skjønner vi godt. Har du prøvd dem? Cardiganen Raya Mohair og genseren Dramatic Mohair er klassikere, tidløse og anvendelige. Fibrene i mohairullen er glatt og tynn, de klør lite, er svært behagelige og luftige å ha på seg. Den tynne fiberen kjennes silkebløt ut og er god og varm, og kvaliteten er prima. Dette er favoritter som du har i flere år. 

Raya Short fra Acne Studios er en tidløs og deilig cardiganjakke som raskt blir en favoritt. Perfekt til jeans, dressbukse eller over en kjole. Vi bruker denne hele året!

Årets farger den i deilige favorittgenseren Dramatic Mohair.

Alba Mohair fra Acne Studios er en oversized strikkegenser med brede striper i sort, grå og blåtoner. Superlett å kombinerer med resten av høstgarderoben. Den herlige blandingen gir genseren en "fluffy" look. Denne kommer du til å bruke mye.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.