Ny kolleksjon fra Varsity.

8. september 2018 0 kommentarer

Høstnyhetene fra det norske capsmerket Varsity har ankommet, og under ByLØRDAG i Bergen 8.9. kan du få personalisert egen caps med initialene dine. Kine fra Varsity kommer fra kl 10-16 for å hjelpe akkurat deg. Vi trekker også ut to gavekort á 1.500 kroner blant alle som har kjøpt caps denne dagen. 

Årets høstkolleksjon består av capser i merinoull, oilskin og kamelhår, og vi har fått inn den splitter nye fargen Coppo Orange. Ullcapsene produseres i samarbeid med veveriet i Italia, og er av ypperste kvalitet.De populære oilskincapsene produseres med et oilskinmateriale som kommer fra Skottland, og er både vannavstøtende og svært solide. Det perfekte tilbehøret til høsten!

 
 
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.