Opplev JW Anderson nye it-vesker!

8. september 2018 0 kommentarer

Retro er en av få forhandlere av JW Anderson i Norge, og vi har akkurat fått inn mange nye flotte vesker og plagg fra siste kolleksjon! JW Anderson er et prisvinnende merke med opphav i London, og er hyllet av både kunder, kritikere og innkjøpere verden over. Designeren bak merket, Jonathan Anderson, mikser nytenktende design sammen med både grafiske og mer polerte uttrykk, og skaper en særegent stil i kolleksjonene sine. Her får du både det superfeminine og stilrene, eller det mer vågale og maksimalistiske. JW Anderson vesker er minimalistiske i stilen, med fargeblokker, loger og den kjente barbell-elementet. Vi har nyhetene Felt Logo Purse, Disc Satchel, Latch Satchel i mange ulike farger og materialer i nettbutikken og avdelingene våre i Bergen og Trondheim (Carl Johans gate). Nykommeren Drawstring bag og Tartan Belt tote er perfekte jobbvesker.

Lekre Felt logo Purse i er som et smykke! Her med hettegenseren JWA Cola Boots Hoodie fra samme merke. Jeans fra Töteme. Merket er spesielt anerkjent av British Fashion Awards, med totalt seks ulike priser i ulike kategorier siden oppstart i 2008. Sist i 2017 for "Womenswear Designer of the Year".

Nyheten Disc Satchel er en romslig modell som vi har i flere fargevarianter. Vesken er i ulike skinnkvaliteter og har den velkjente barbell- sølvdetaljen på lokket. Style med: Nava sko fra ATP Atelier. FN-WN-KNIT000018 ullgenser Acne Studios. Sassa skjorte fra Tôteme. Ta kontakt med oss på shop@retro.no hvis du har spørsmål om disse nydelige veskene

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.