Hvilken teddy er du?

2. oktober 2018 0 kommentarer

Denne høsten ♥️ vi teddyjakker!

Hvem blir ikke i godt humør av å slenge på seg en fuskepelskåpe! Kåpene fra Stand er en favoritt, og finnes i ulike farger og lengder. Hold deg varm og munter i disse lekkerbiskene i høst! Se utvalget fra Stand i nettbutikken

Noemi Jacket er feminin ekstra myk, og kan gjerne røffes opp med jeans eller en skinnbukse for spennende materialkontraster. Denne kåpen ar vi også i svart, lang modell.

Høstens kåper skal være store og deilige!

Å gi jenter mulighet til velge sin stil og uttrykk betegner høstkolleksjonen fra Stand. Her får du følelsen av hverdagsluksus og komfort i samme jakke! Nicole Coat er med ullmateriale, og opplevers ektra luksuriøs!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.