Nyheter fra Holzweiler!

4. november 2018 0 kommentarer

Det er bare å henge på - nå er de her!

Dette må vi jo bare dele med dere - vi har fått ny leveranse av favorittgenseren fra Holzweiler! Disse er det mange som har ventet på, og står øverst på manges ønskeliste. Sikre deg en nå, disse forsvinner raskt!

Hang on Hoodie til dame i delikat lys grå, frisk sennepsgul og lekker brun, med nye kontrastfarger på hengerlogoen!

Til herre har vi fått inn Hanger Hoodie i lys grå, sennepsgul og sort! Hvis man ønsker en mer oversized passform kan jentene også bruke herreversjonen av denne hettegenseren.

Nyheter fra Holzweiler har vi i alle butikkene våre, og i nettbutikken. Vi anbefaler deg å være tidlig ute hvis du ønsker denne hettegenseren - og denne uken pakker vi den inn hvis du ønsker å gi den i gave.