Nyheter og klassikere fra Tom Wood Jewellery!

16. november 2018 0 kommentarer

Tom Wood fyller 5 år i år - og vi har bredt utvalg fra denne råe jubilanten!

Smykkene fra Tom Wood er til salgs hos noen av de fremste motebutikkene i verden - og Retro har fulgt dette merket helt fra begynnelsen. I år har dette norske livstilsmerket 5 årsjubileum, og vårt utvalg av ringer, halskjeder og ørepynt er bredere enn noen gang. Her er et knippe av Retrogjengens favoritter! 
 
Disse kan du trygt sette på egen ønskeliste, eller gi til noen du er glad i. Og du - vi gjør julehandelen enklere for deg, og pakker gjerne inn når du bestiller på retro.no!

På lik linje med valg av klær, viser tilbehøret din individuelle stil og smak. Store deler av kolleksjonen fra Tom Wood er unisex, som halskjedene Coin Pendant. Smykket finnes med lenker i ulik lengde, og anheng med motiv fra antikke greske mynter. Pris fra 1900,- til 3000,-

Curb bracelet Large er et kraftig armbånd i oksidert sølv - røft og med bred fletting. Låsen på armbåndet er spesialdesignet, og er en del av smykket. Armbåndet finnes også i tynnere variant. Pris fra 1000,- til 1800,-

Merkets grunnlegger, Mona Jensens, er inspirert av skandinavisk minimalisme. Eventyret startet med ringene i Cushions-serien, og Tom Wood har i dag utvidet med kleskolleksjoner for dame og herre. Her er legenden "The Cushion Black Onyx, med den svarte natursteinen Onyx. Alle ringer med stener er laget i natursten hentet fra hele verden, og ingen ringer er like!

Shield Green Marble ring. Pris 3200,-

Shield Top Gold ring. Pris 4400,-

Coin Ring Angel. Pris 3200,-

The Cushion Larvikite ring. Pris 3200,-

Ice Hoops er elegant og stilren ørepynt i massivt sølv, polert og med myke former. Fantastisk ørepynt som Retrojentene aldri går lei av. Finnes i størrelsene small og large i sølv- og gullfinish. Pris fra 1500,- til 2800,-.

Queen Ring Spinel er en nyhet hos Retro! Ringen har 48 sorte spinell-edelstener som er fasettslipt. Et perfekt eksempel på hvordan feminine detaljer møter det røffe i Tom Woods kolleksjoner. Pris 4200,-.

Cushion Open Spinel ring. Pris 3200,-

Oval Open Spinel ring. Pris 3200,-

Cushion Open ring. Pris 1700,-

Oval Open ring. Pris 1700,-

Rolo Ear Chain er en delikat, men samtidig røff ørepynt som fint kan brukes både til hverdags og fest. Pris: 1000,- Alle smykker fra Tom Wood er håndlagt med fokus på detaljer og høy kvalitet. Alle Retrobutikkene har ulikt utvalg fra Tom Wood - vi ønsker alle velkommen til en nærmere titt! Retrogjengen