Vi har gavetipsene til farsdag!

5. november 2018 0 kommentarer

Til den verdensvante pappaen som er mye på reise er en toalettmappe fra Tiger of Sweden helt perfekt. Maskulin og klassisk i skinn med kraftig glidelås. Vi har også fine toalettvesker i nylon fra Mismo!

Nå er det ikke lenge til farsdag den 11.november! Dette er dagen vi gjør litt ekstra stas på alle staute, kjekke, gode, omtenksomme fars-personer der ute. Hos Retro har vi mange fedre i staben som både gleder seg til denne dagen, og som gjerne gir gode tips til hva du kan gi eller ønske deg! Her har vi samlet sammen fine gavetips til pappaen i ditt liv.

 
Vi pakker gjerne inn gaven for deg, både ved kjøp i butikk og i nettbutikken. Fiks ferdig - behagelig og enkelt!

Hestrahansker til den fingernemme. Frosne hender får lite gjort, så et par hansker fra Hestra er en super gave! Disse er i skinn og med deilig fôr!

For den myke mannen er en pysjamas fra Calvin Klein et must! Disse har akkurat kommet inn dørene, og vil garantert bli en favoritt for late dager! Vi har også morgenkåpene i denne serien i butikkene våre!

Den pengesterke pappaen trenger en ny kortmappe med jevne mellomrom! Kanskje er den forrige utslitt, eller det trengs en ny og oppdatert versjon til mannen med gullkort, medlemskort og andre kort!

Dadshoes til den trendy pappaen! Dadshoes er et nytt begrep innen sneakersverdenen, og betegner kraftige sneakers med chunky såle og robuste materialer. Den perfekte sneaker til både den unge og eldre pappaen.

Den stilsikre pappaen er kul i ringer og smykker fra Tom Wood! Vi har et bredt utvalg i butikkene våre, så dette er gaven det kan være greit å sjekke ut der!

Til den som alltid holder hodet kaldt. Den som alltid vet hva som er det rette å gjøre, må likevel holde hodet varmt på toppen! Vi har mange fine luer i mange ulike merker!

Genser til den stolte pappaen. Vi har en genser til alle fedre der ute, og spesielt den nybakte far! Dad-genseren fra Modern family-kolleksjonen fra Acne Studios er spot on!

Den sporty pappaen har alltid bruk for en caps fra Varsity. De norske guttene bak dette merket kjenner det norske ruskeværet godt, og har utviklet caps med både varmt ullstoff og teknisk oilskin! Butikken bugner av fine gavetips i alle prisklasser, så vi anbefaler å ta turen innom de fire butikkene våre! Vi står klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte gaven!