Få varene dine kjørt hjem i Trondheim!

19. desember 2018 0 kommentarer

Vi gjør gavehandelen litt enklerer for deg!

Nå nærmer jula seg med stormskritt - og det er mye vi skal rekke over! En gladnyhet for alle som handler i Midtbyen i Trondheim nå før jul, er at du kan få varene du handler levert hjem til deg! Retrobutikkene i Trondheim er en av 50 butikker i Midtbyen som tilbyr dette som en ekstraservice til kundene sine. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema og betale i butikken, så kommer julegavene hjem til deg i løpet av kvelden.

For å benytte deg av dette tilbudet når du handler i nettbutikken vår, retro.no, velger du fraktmetoden "Hent i butikk" og sender oss en mail til shop@retro.no, så hjelper vi deg videre så du får varene levert hjem på døren. Enkelt, ikke sant?  (Du kan selvfølgelig fortsatt velge Hent i butikk, og plukke opp gavene i butikken vår i Nordregate ferdig innpakket,  eller få varene sendt hjem via Posten.)

Slik fungerer det
- Hjemlevering er tilgjengelig for deg som bor innenfor Trondheim kommune.
- Du kan benytte deg av dette tilbudet alle åpningsdager ut 2018, (unntatt søndag 23.desember).
- Du Vippser 49,- (*engangssum) for utkjøringen. Du kan handle i flere ulike butikker i Midtbyen, men prisen for hjemlevering er den samme.
- Varene skal bli levert mellom klokken 18.30 og 22.00 samme dag, eller en annen kveld som passer deg. 

Du kan lese mer om denne tjenesten her i Adresseavisen

- Hjemlevering av varer er en kjempefin ekstraservice for kundene våre, mener Gina Lund, butikkmedarbeider ved Retro Nordre. Foto: Adresseavisen Brand Studio