Et knippe nyheter!

16. februar 2019 0 kommentarer

Gå våren i møte med nye sneakers fra Acne Studios! Damevarianten Manhattan og herremodellen Rockaway er årets it-sko.

Butikkene våre fylles av nyheter hver dag, og vi gleder oss til å vise deg våre favoritter, og ikke minst å hjelpe deg å finne dine! Her er et knippe med vårnyheter som vi nettopp har fått inn fra Acne Studios, Cult Gaia, Diemme, Holzweiler!

 

Gaias Ark fra Cult Gaia har kommet inn igjen. Denne tok oss med storm i 2018, og endelig er den tilbake. Denne har vi ulike størrelser og i både bambus og i akryl.

1997 Light Blue Trash Acne Studios er perfekt lys blå - akkurat sånn vi vil ha jeansen om våren!

Bestselgeren Navid t-skjorte fra Acne Studios i kraftig bomullskvalitet er tilbake i et begrenset antall! Navid er en oversized t-skjorte med høynet hals. Acne Studios opp-ned-logo brodert rundt halsen.

Loria Low Green Camo Suede fra Diemme er nyhet fra vårkolleksjonen 2019. Perfekt vårsko for herre med mykt skinn og såle med god demping. Veldig behagelig på!

Under visningen av spring 19-kolleksjonen fra Holzweiler, leste dikteren Alexander Fallo dikt utarbeidet i samarbeid med Holzweiler. Disse t-skjortene er unisex, og du finner dem både under dame- og herremenyen i nettbutikken. De har de fineste små tekster på. Disse har vi bare i begrenset antall.

Acne studios har levert en helt fantastisk tilbehør denne våren - alt fra små kortmapper til store shoppervesker. Garnet S mynt- og kortmappe passer perfekt i en Gaias Ark, pengeboksen Csarite S har plass til både kort, mynter og sedler, og Musubi Milli står på Retrojentenes ønskeliste. Den er liten og nett, og kan bæres skrått eller over skulderen. Velkommen innom oss i butikk eller nettbutikk!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.