Not from Paris Madame

1. februar 2019 0 kommentarer

Hoveddesignet for SS19-kolleksjonen er "Vintage Marble" som går igjen i både hoodies, jakker og tilbehør.

Streetwear-merket Drôle de Monsieur lanserer i disse dager sin nyeste kolleksjon for våren 2019 og vi digger det! Kolleksjonen inneholder alt fra shortser og sokker til regnjakker, bøttehatter og hoodies. Gjengangeren på mange av plaggene er merkets karakteristiske slogan "Not From Paris Madame", som signaliserer at man ikke trenger å være fra motehovedstaden Paris for å gjøre det bra innen fashion.

Er det et plagg Retrogjengen har forelsket seg i, så er det NFPM Hoodie. Den chunky hettegenseren kommer i sort og beige og er allerede på vei ut av hyllene våre, så her gjelder det å være raskt ute hvis du vil sikre deg en selv!

DDM-sokkene kommer i en myk og god bomullskvalitet og passer perfekt til sneakers! Her med Rockaway Bios fra Acne Studios.

Kolleksjonen bærer tydelige preg av sol og sommer. Designerne Maxime og Denis har hentet mye inspirasjon fra 80-tallets California, og spesielt Los Angeles. Silhuettene er avslappet, men oppdatert, designet er subtilt men iøynefallende og fargene er duse og varme. Drôle de Monsieur finner du i alle våre butikker, samt i nettbutikken.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.