Nyheter fra Holzweiler og Toteme!

1. februar 2019 0 kommentarer

Den nye fargen Peach melange er perfekt nå til våren!

Nytt år med nye muligheter er igang, og nå begynner vårkolleksjonene å komme inn til oss! Merkene Rodebjer, Totême og Holzweiler har hver sin distinkte stil, men samles om det feminine. Her er et lite knippe av nyheter som du finner hos oss nå!

Elegant i en krisp bomullskjorte med Priola skjorte med Flair Denim fra Totême. Très chic!

Lunel jacket i light beige fra Toteme er en nydelig jakke som også kan brukes som ytterjakke og dressjakke. Lunel er i nydelig ulle og cashmere, med flate sømmer og voluminøse ermer. Lukkes med knytebelte i samme materiale som resten av jakken. Her med skjorten Priola under.

En annen myk og varm jakke er stilfulle Asthild jakke fra Rodebjer. En drøm i pasteller!

Det superfine skjerfet Agna får du i ensfarget grønn, og er superlekker sammen med strikkegenseren Yngve fra Rodebjer.

Hang on Hoodie ss19 fra Holzweiler kommer i tre delikate farger; peach Melange, Light Teal og Indigo Melange. T-skjorten Suzana tee har også kommet i disse fargene - superlekre! Nå kan bare våren komme!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.