Nyheter til sommergarderoben!

Inspirasjon 08.05.24

Sommernytt

Slik vil vi kle oss i sommer

Endelig kan vi bytte ut tykke strikkegensere, boblejakker og vintersko, med shorts, sandaler, kjoler og luftige t-skjorter! 

Vi har fått inn masse freshe sommernyheter! Blant anent elegante shortser og skjorter fra Toteme, lette t-skjorter fra Filippa K og klassiske denimskjørt og shortser fra Levi's.

En god denimshorts og en elegant bomullshorts er et must i garderoben. Med disse to plaggene i sommergarderoben kan du enkelt sette sammen flere antrekk. Style shortsen sammen med en enkel t-skjorte eller elegant skjorte - her fungerer både kortermet og langermet like fint, en lett strikkegenser og et par enkle sandaler. Shortsen ser også bra ut sammen med sneakers eller støvletter! Her kan du mikse og matche så mye du vil, og leke deg med ulike stylinger til ulike anledninger. 

T-skjorten kan ofte være undervurdert, men en t-skjorte kan løfte et helt antrekk, få antrekket til å skille seg ut, eller bare gjøre det mer fullkomment. Enten du er på utkikk etter en tettsittende t-skjorte i friske farger, eller en avslappet t-skjorte i sort eller hvit, så har vi det du er på utkikk etter. 

Oppdater garderoben med sommernyhetene du også! 

Shop sommergarderoben