HASLA - nytt merke hos Retro!

1. mars 2019 0 kommentarer

Det norske smykkemerket Hasla er inspirert av skandinavisk natur - med tidløse kolleksjoner som Seashell, Rocks og Pebble. Her har norsk landskap, med vann, skog og fjell spilt en sentral rolle! Smykkene har blitt hyppig vist i norske motemagasiner, så vel som i internasjonale som Vogue.

Vi har de lekreste kjedene fra Hasla - perfekte hverdagssmykker som kan brukes alene eller "lag på lag". I dag designes smykkene av Anna Hasla, i familiebedriften som ble etablert allerede i 1982 i Setesdal.

Hasla Seashell Earhoops! Som barn tilbrakte designeren somrene langs kysten her i Norge, og plukket skjell i alle fasonger og varianter. Hun drømte om å lage en kolleksjon inspirert av skjell, og resultatet er en abstrahert tolkning av formene og den taktile overflaten. Ved hjelp av en animatør og 3D-printing til å sette opp formene, har disse smykkene fått sitt unike uttrykk, som minner om undervannskreasjoner, skjell og koraller.

Rocks Earrings med nydelige anheng. Kolleksjonen Rocks er en tolkning fra Haslas fascinasjon for stener og krystaller. Her er stenenes naturlige former kopiert og laget til støpeformer, der stenenes tilfeldige og karakteristiske uttrykk er bevart.

Vi gleder oss til å vise deg våre nye favoritter! Du får kjøpt Hasla hos Retro Bergen, Retro Nordre i Trondheim, Retro Kristiansand og i nettbutikken.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.