Nyheter fra Varsity er på plass!

9. mars 2019 0 kommentarer

Varsity lager capser med unik passform og høy kvalitet!

Bli med vår egen Retrojente Kristine på fotoshoot i Marbella for det norske capsmerket Varsity! I dag slippes vårkolleksjonen med freshe nyheter - og med en limited edition det virkelig er verdt å få med seg! Retrobutikkene har et bredt utvalg av Varsity, og sortimentet vil variere fra butikk til butikk. Se alle de flotte capsene i nettbutikken her!

Er du nysgjerrig på å vite mer om Varsity? Les mer om de norske brødrene bak merket her!

Alle capsene fra Varsity er unisex med passform inspirert av den klassiske baseballcapsen. Varsity plukker de beste materialene fra ulike deler av verden, denne gangen med lekkert denimstoff produsert i Japan.

Limited edition! Houndstooth Linen i blå og oransje er ekstra luftig, og har tekstil med en blanding av lin, silke og bomull. Denne finnes det i et svært begrenset opplag, så vær rask hvis du ønsker deg denne!

Light Apricot Alcantara får du kjøpt hos Retro Bergen og Retro Kristiansand. Superlekker farge og slitesterkt stoff som ligner semsket skinn!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.