Den perfekte skinnvesken fra Aesther Ekme!

14. april 2019 0 kommentarer

Klassiske og stilrene - med skinn i høyeste kvalitet! Det danske merket Aesther Ekme leverer de fineste veskene i ulike størrelser og former, strippet for forstyrrende elementer og detaljer. Med disse kan du style antrekket slik du vil og alltid ha en veske som passer!

Mini sac tote er en mellomstor veske som rommer det viktigste for dagen, og litt til. Denne har vi i fire farger.

Sac tote bag er den største varianten av tote-veskene i denne kolleksjonen, og er perfekt til jobb eller når du skal reise. Den har eget rom for laptop, og har både lang og kort bærerem. Denne fargen "otter" er ny i år, en superlekker kald brunfarge!

Aesther Ekme stripper detaljene ned til det mininmale, samtidig som de skaper linjer og former som gir det "lille ekstra". De tre prikkene er preget i skinnet på alle veskene - og er deres emblem.

Siste modell i familien er Bucket bag - med skarpe former med morsomme detaljer! Aesther Ekme høster internasjonal anerkjennelse, og fåes kjøpt over hele verden. Alle Retrobutikkene fører Aesther Ekme, og hele utvalget finner du i nettbutikken!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.