En fantastisk uke med Camilla Pihl!

13. april 2019 0 kommentarer

Retrojentene har funnet sine favoritter fra kolleksjonen!

For en uke dette har vært! I forbindelse med lanseringen av Camilla Pihls nye kleskolleksjon inviterte vi til fest i alle Retrobutikkene. Lanseringsfrokostene den 11.april var en hyggelig start på dagen for oss, med mange morgenfugler innom for shopping og litt frokost før jobb og studier. Så hyggelig at så mange kom innom! 

Hos Retro Nordre var vi så heldige å få holde pre-launch kvelden før offisielt slipp, med Camilla Pihl selv som hovedgjest! Vi fikk høre hennes egne tanker om kolleksjonen hun har utarbeidet i samarbeid med teamet bak Holzweiler, og "endelig" fikk vi prøve kjolene, jumpsuiten og ikke minst de fine settene på! Dette er klær som skal være enkelt å velge, og som passer inn med det man allerede har i skapet. Med delikate farger og mønster kan man mikse og matche dette som man liker best, og både kjolene og settene kan fint brukes både til fest og hverdags, style med sko og vesker som passer anledningen! 

Tusen takk til alle samarbeidspartnere som har gitt flotte gaver som vi har fått gi videre på eventene våre: Britannia Hotel for gavekort på overnatting, Nidar for nydelig sjokolade, Holzweiler og Jane Iredale for sminke og tilbehør i goodiebagene, Face By Silje Yvonn for gavekort på ansiktsbehandling!  

 

Foto: https://www.elinekjolberg.no/

Camilla presenterer tankene bak "Perfect Escape"!

Palm dress i hvit, teracotta og army! Nydelige mønster og utrolig behagelig passform!

Zen t-shirt er en klassisk, hvit t-skjorte som kan brukes til Yin shorts eller med de ulike Fancy-buksene!

Sun Towel og vesken Round Straw Bag fra Cult Gaia.

Så vakre kjoler og sett! T.v er Sandra i Slow dress, Lise med Hug top og Fancy trousers, og Inga i Love dress i teracotta!

Camilla og teamet fra Holzweiler stakk innom på frokost hos Retro Carl Johan. Takk for en flott uke!

Siste bloggposter