Bygg din kapselgarderobe

Inspirasjon 07.09.23
Kapselgarderoben
Kapselgarderoben

Hva er en kapselgarderobe?

En kapselgarderobe består av plagg du elsker, som du kan bruke sesong etter sesong og style sammen med andre plagg du har i garderoben, for å skape helt nye antrekk!

Kapselgarderoben består gjerne av basisplagg som skjorter, dressbukser, blazere og strikkegensere i nøytrale farger, som du kan bruke og style med ulike antrekk, uansett årstid. 

Bla deg gjennom våre tips til hvordan du kan bygge en perfekt kapselgarderobe. 

Den klassiske t-skjorten

For å bygge opp en god garderobe er det alltid lurt å ha noen gode basisplagg i skapet. Start med et par klassiske hvite og svarte t-skjorter! De er enkle å style både opp og ned slik at antrekket passer formålet. 

Style t-skjorten med en blazer, jeans, hæler og et chunky smykke for en finere look. Perfekt til middag ute med venner eller en kveld på byen! I hverdagen er det fint å style med en fargerik cardigan, dine favorittjeans og sneakers for en mer avslappet look. 

Den tidløse blazeren

En klassisk blazer går aldri av moten! Blazer kan brukes året rundt og styles på mange ulike måter. Bruk den med en t-skjorte, skjørt og høye boots, eller style med en skjorte, dressbukse og hæler for en mer profesjonell look.

Blazeren er også perfekt å slenge over en strikkegenser eller en collegegenser med jeans og sneakers for en mer hverdagslig look. 

Den aktuelle skjorten

Legg til det lille ekstra i garderoben med en oversized skjorte! Skjorter kan brukes til nesten alt, året rundt. Bruk skjorte under blazer, en strikkegenser eller over en t-skjorte eller singlet!

Skjorter er enkle å style både opp og ned. Legg til smykker og hæler eller boots for en mer "dressed look". 

Den nyttige jeansen

Et par gode, klassiske jeans er et must i garderoben! Jeans kan styles med omtrent alt du har i garderoben. Bruk de med hæler og skjorte, festlige topper, strikkegensere, blazere.. Listen er lang! Et par klassiske jeans kan like fint brukes ute på byen som i hverdagen. 

Den allsidige dressbuksen

En dressbukse er perfekt i basisgarderoben. Dressbukse kan enkelt styles med tilhørende blazer for et sett, eller med en strikkegenser og skjorte, hæler eller joggesko! Dressbuksen er et allsidig klesplagg du kan bruke året rundt og style med nesten hva som helst. 

Den sorte vesken

En klassisk og tidløs veske er et must! Spesielt i hverdagen. En klassisk veske kan styles med omtrent alle antrekk du har i garderoben. En sort, romslig veske kan brukes til alle anledninger. Bruk den i hverdagen, på reise, eller når du skal på festlige anledninger. 

 

Strikk du kan bruke året rundt, til alt!

Alt du trenger av Jewelry!

Sko til alt