Bygg din kapselgarderobe!

Inspirasjon 09.12.22

Den klassiske t-skjorten

For å bygge opp en god garderobe er det alltid lurt å ha noen gode basisplagg i skapet. Start med et par klassiske hvite og svarte t-skjorter! De er enkle å style både opp og ned slik at antrekket passer formålet. 

Style t-skjorten med en blazer, jeans, hæler og et chunky smykke for en finere look. Perfekt til middag ute med venner eller en kveld på byen! I hverdagen er det fint å style med en fargerik cardigan, dine favorittjeans og sneakers for en mer avslappet look. 

Den tidløse blazeren

En klassisk blazer går aldri av moten! Blazer kan brukes året rundt og styles på mange ulike måter. Bruk den med en t-skjorte, skjørt og høye boots, eller style med en skjorte, dressbukse og hæler for en mer profesjonell look.

Blazeren er også perfekt å slenge over en strikkegenser eller en crewneck-genser med jeans og sneakers for en mer hverdagslig look. 

Den aktuelle skjorten

Legg til det lille ekstra i garderoben med en oversized skjorte! Skjorter kan brukes til nesten alt, året rundt. Bruk skjorte under blazer, en strikkegenser eller over en t-skjorte eller singlet!

Skjorter er enkle å style både opp og ned. Legg til smykker og hæler eller boots for en "dressed look". 

Den nyttige jeansen

Et par gode, klassiske jeans er et must i garderoben! Jeans kan styles med omtrent alt du har i garderoben. Bruk de med hæler og skjorte, festlige topper, strikkegensere, blazere.. Listen er lang! Et par klassiske jeans kan like fint brukes ute på byen som i hverdagen. 

Den allsidige dressbuksen 

En dressbukse er perfekt i basisgarderoben. Dressbukse kan enkelt styles med tilhørende blazer for et sett, eller med en strikkegenser og skjorte, hæler eller joggesko! Dressbuksen er et allsidig klesplagg du kan bruke året rundt og style med nesten hva som helst. 

Alt du trenger av tilbehør! 

Cardigans du kan bruke året rundt, til alt!