Pia Tjelta 2019

3. april 2019 0 kommentarer

Foto: Instagram @bymyhrer

Pia Tjeltas tredje kolleksjon har kommet og vi elsker den! 

Pia selv beskriver kolleksjonen på en herlig måte:

"Den er alt en sommer skal være, gøyal, myk, leken og lett. Fargene er poppende og glade. Materialene er så myke som det er mulig å oppdrive dem. Som alltid skal det kjennes ut som om du ikke har klær på kroppen, og likevel skal du se ut som en million. Kolleksjonen har referanser til glamorøs riviera, edwardisk lingirie og 70 tallets Palm Spring. Med hint til arkitekten Lovag, kjent for sine organiske formede boblehus i Frankrike har vi laget det jeg vil kalle: EN MIDTSOMMERNATTSDRØM"

KLIKK OG SE VÅRT UTVALG FRA PIA TJELTA.

Vero midi dress

Katharina dress

Saga dress

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.