Årets sommekit til herre!

28. mai 2019 0 kommentarer

Sommeren er rett rundt hjørnet, og garderoben din trenger kanskje en oppgradering? Retrogutta satt sammen tre ulike antrekk med plagg som du kan mikse og matche som du ønsker selv. Vi har et bredt utvalg av shortser, sommerskjorter i ulike stilretninger i butikkene våre, i materialer som luftig lin, bomull og sommerull. Skoutvalget som er presentert her, er av ypperste kvalitet og med varig design og som kan brukes på tvers av sammensetningene. Hvilken stil liker du best?

En luftig Camp-shirt er et must denne sommeren! Denne er i tynnvevd bomull med print fra anerkjente Liberty London. Sandaler fra japanske Suicoke er perfekt til denne stilen, og her kan du også style med bøttehatten som er på full fart inn i trendbildet nå.

Skandinavisk stil med klassiske basevarer mikset skjorte med kraftig print. Skjorten Bo fra Holzweilers er deres signaturplagg denne våren.

Gå for en Italiensk-inspirert look med materialer av høy kvalitet. Denne lyse piquetskjorte fra Sunspel er en basevare som alle bør ha i garderoben. En caps i lin fra norske Varsity er perfekt tilbehør.

Kom innom oss i butikkene eller klikk deg inn i nettbutikken for å finne ditt perfekte sommerkit! Sommerhilsen fra Retrogjengen Det lønner seg ikke, men det er verdt det!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.