Vi søker en kreativ markedsfører med stor interesse for e-handel!

6. mai 2019 0 kommentarer

Vil du ta nettbutikken retro.no og markedsføringen av Retro til nye høyder?

Vi søker etter en digital innholdsprodusent med kompetanse innen foto, film og grafisk design for bruk i markedsføring i digitale kanaler. Du har utdanning eller erfaring innen markedsføring, forstår betydningen av merkevarebygging og godt innhold, og markedsføringen sin betydning for salg.

Aller helst har du jobbet med digitalt salg og nettbutikk, og har høy interesse for feltet salg- og markedsføring av klær- og mote. Du vil være en del av et team der vi jobber med markedsføring av Retro, og drift av nettbutikken www.retro.no.

Les mer om stillingen her på finn.no

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.