Vi utvider i Bergen!

18. juni 2019 0 kommentarer

Dette har vi gledet oss til å fortelle! Vi har spennede planer på gang i Bergen. Vi utvider herreavdelingen med 300 m2 og hele butikken får en lekker makeover! Fredag fikk vi første utkast fra gjengen i Driv Design, som tegner butikken for oss. Innkjøperene våre har kjent til dette en stund, og har jobbet med å lage en rå varepakke med mange spennede nyheter. Følg med fremover- vi håper å åpne i slutten av august.

I forbindelse med utvidelsen søker vi etter forsterkninger til teamet på dame. 

Er du interessert i mote, er positiv, utadvendt og glad i å yte god service? Vi kan tilby et sprudlende arbeidsmiljø med flotte varer og enda flottere kunder. Vi søker deg som har erfaring fra salg og er over 20 år. Har du gode fotokunskaper kan stillingene også innebære å bidra markedsavdelingen vår med foto til sosiale medier,- kanskje er du fotograf under utdanning eller har du talent eller stor interesse for faget? 

Er det deg vi leter etter? Ta med CV og stikk innom Bergen og snakk med Silje innen 21.6. 

Grunnplanen i herreavdelingens 1. etg som blir dobbelt så stor. Her vil du finne alt fra high fashion/ streetwear til flotte luksusvarer. Acne Studios, Aime og Drole de Monsieur kan by på produkter man ikke finner andre steder.

Vi åpner en helt ny underetasje som blir en mekka for den som etter pris på flotte konfeksjonsvarer. Her vil det bli mulighet for målsøm og spesialtilpassing av skjorter, dresser og sko.

Dameavdelingen oppe vil få en makeover, med ny innredning og fargevalg. Som vi gleder oss!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.