Julebord 2019

13. desember 2019 0 kommentarer

Årets julebord ble avholdt i helgen, og for en herlig fest det ble! 65 feststemte ansatte fra Retro, Carma, Filippa K og Tiger var samlet i Trondheims fineste bygård, Mathesongården. Her åpner nemlig Retro ny butikk på totalt 1600 m2, fordelt på 3 etasjer, høsten 2020. Så dette ble en perfekt markering. Trondheim er full av fantastiske ja-mennesker som hjalp oss med å skape en unik kveld. Takk til Britannia hotell og Mikael Forselius for deilig mat, Raus, byens beste bar for de beste drinkene og de trivligste bartenderene, Festlige Ting for ballonger og stæsj som skapte rett atmosfære, Signature Wines for vintips og god drikke, Værnes elektriske for lån av lyskroner, Frati Catering for enestående service og lån av dekketøy, Dromedar for nydelig kaffe og DJ Martin K og trommis Kim Ofstad skapte magisk stemning på dansegulvet. 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.