Retro Bergen søker heltid og deltid

24. juni 2020 0 kommentarer

Dameavdelingen hos Retro Bergen søker ny medarbeider i 100% stilling Vi er på jakt etter en energisk og engasjert person med høy arbeidskapasitet og interesse for mote og salg. Butikken vår i Bergen er nyoppusset høsten 2019, og ligger sentralt til midt i Bergen sentrum. Vi ønsker at potensielle søkere har relevant arbeidserfaring innenfor salg. Ta turen innom og lever søknaden til Ida Knutsen i butikken eller send den på mail til ida@retro.no. Eventuelle spørsmål om stillingen kan også sendes til samme epost. Tiltredelse etter avtale. Søknadsfrist: snarest

 

Bergen har også behov for en fleksibel deltid på dameavdelingen. Er du nysgjerrig på stillingen? Stikk innom med søknaden din til Ida Knutsen eller send henne en epost til ida@retro.no. Tiltredelse snarest.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.