Retro Bergen søker ansatt til herreavdelingen

14. november 2022 0 kommentarer

Vi søker en ny kollega på deltid i vårt team på herreavdelingen hos Retro Bergen! Vi søker deg som er interessert i klær og mote, og som synes salg og relasjonsbygging er spennende. Du er utadvendt og positiv, og gleder deg til å møte alle de fine kundene våre! 

Vi tilbyr en spennende arbeidsplass i et godt team som har passion for de vi driver med. Butikken vår i Bergen er nyoppusset høsten 2019, og ligger sentralt midt i Bergen sentrum. Vi ønsker at potensielle søkere har relevant arbeidserfaring innenfor klesbransjen og er over 20 år.

Ta turen innom og lever søknaden til avdelingsleder Marius Tengs Johansen i butikken eller send den på mail til marius@retro.no.
Eventuelle spørsmål om stillingen kan også sendes til samme epost.

Stilling: deltid. 1-2 ettermiddager/ kvelder per uke, og annenhver lørdag. 
Søknadsfrist: Intervjuer gjennomføres fortløpende.

Tiltredelse: 2.januar 2023.

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.