Retro Kristiansand søker flere ansatte!

9. mai 2022 0 kommentarer

Retro Kristiansand søker dyktige og engasjerte ansatte til dameavdelingen!

Retro Kristiansand søker dyktige og engasjerte ansatte til dameavdelingen!

I Retro er vi svært opptatte av service- og kunnskapsnivå hos våre ansatte, og søker derfor etter deg som er glad i å jobbe med mennesker og som har en sterk interesse for mote. Å jobbe for Retro handler om både relasjonsbygging og salg, og du vil få muligheten til å utvikle deg og ta del i et godt arbeidsmiljø. Butikken vår i Kristiansand ble pusset opp høsten 2017, og ligger sentralt til midt i Kristiansand sentrum.

Vi søker etter:

1 fulltidsansatt
Vi er på jakt etter en energisk og engasjert person med høy arbeidskapasitet og interesse for mote og salg. Du har erfaring fra salg- og kundebehandling, har fylt 20 år, og liker å være i et positivt arbeidsmiljø med de beste kundene.
Arbeid på lørdager må påberegnes.
Søknadsfrist: snarest
Oppstart etter avtale.

1 deltidsansatt
Vi søker deg som har erfaring fra salg- og kundebehandling, er fleksibel, moteinteressert og arbeidsvillig. Det er viktig at du kan jobbe helger og ferier. Du er utadvendt og positiv, og gleder deg til å møte alle de fine kundene våre!
Søknadsfrist: fortløpende
Tiltredelse: august

Kom innom og lever søknaden til Mette Løkke i butikken eller på mail til mette@retro.no.
Eventuelle spørsmål om stillingen kan også sendes til samme epost.

Velkommen, vi håper å høre fra deg!

Om Retro

Siden 1986 har Retro solgt klær til moteinteresserte og nysgjerrige nordmenn med sans for kvalitet. Retro har i dag fire fysiske butikker og en nettbutikk som tilbyr klær og tilbehør til både damer og herrer. Vårt mål er å tilby en komplett garderobe til den moderne og kravstore forbruker. Ved hjelp av dedikerte ansatte og et bredt utvalg satt sammen av kjente merker fra inn- og utland ønsker vi å gi de beste rådene og den beste veiledningen til de som besøker en av våre butikker. Vi ønsker å inspirere til god stil og den gode følelsen det gir å finne dine nye favoritter.