Salg hos Retro Bergen

7. januar 2021 0 kommentarer
Nå er salget i gang hos Retro Bergen!

På salget får du -30 - 50% på sesongens varer fra Acne Studios, Holzweiler, Drôle de Monsieur, NN07, Ganni, C.P. Company, Rotate Birger Christensen, Replay, Les Coyotes de Paris, Norse Projects, Sail Racing, Onesto og mye mer!

 
Og du - det lønner seg å være rask - det beste forsvinner først!
 
Vi følger myndighetenes krav og restriksjoner for å sikre en trygg handel hos oss. Vi har et begrenset antall besøkende i butikken samtidig, holder god avstand og har håndsprit tilgjengelig.
Butikkens åpningstid er 10-20 man-fre, 10-18 lør. 
 
Velkommen!

Hilsen Retrogjengen i Bergen

På herre har vi et stort utvalg varer fra danske NN07. Velg blant yttertøy, bukser, strikk og mye annet spennende til -30-40% rabatt!

Favoritten Columbo er tilgjengelig i både sort og army, og er en anvendelig ytterjakke som er fôret med primaloft. Varm og isolerende, og passer like godt som ytterste lag som under en frakk. Førpris 1600,- Nå 1120,-

Et stort utvalg av høstens nyheter fra C.P. Company finner du på salget til -30%. Velg blant gensere, bukser og yttertøy av høy kvalitet fra det italienske merket.

Stepney Workers Club har raskt blitt en favoritt hos Retro, og nå tilbyr vi hele -40% på utvalgte modeller fra merket.

Vi har et stort utvalg ullgensere fra kjente merker som NN07, Norse Projects, Onesto, Oscar Jacobson og Tiger of Sweden til -30-50%. Flere modeller, farger og stiler tilgjengelig!

Kule chinos fra NN07. Modellen Steven i khaki og army. Før 1400,- Nå 840,-

Hyperflex Merino og et utvalg jeans fra Replay finner du på salget til -40%!

Utvalgte varer fra Drôle de Monsieur nå -30%

Favoritten Ball kom endelig tilbake denne høsten! Nå får du hele kolleksjonen til -30%!

Norske Tom Wood leverte en fantastisk høstkolleksjon, og vi har fremdeles noen skikkelig flotte varer igjen. Bådde Mira Hoodie og Kara Sweater er tilgjengelig i to flotte farger til -30%. Du finner også flere andre varer fra Tom Wood på salget!

Kule gensere i både strikk og bomull fra merker som Acne Studios, Drôle de Monsieur m.fl.

Det råeste settet fra Holzweiler! Wop og Dunder finner du på salget til -40%!

Høstens nydelige kolleksjon fra Rotate Birger Christensen er full av vakre kjoler, topper og dresser. Nå får du utvalget til -50%!

Retro Bergen har mye fint på salget! Utvalgte skjer fra Holzweiler -40%, Bower fra Suicoke -40% og utvalgte varer fra Les Coyotes de Paris inntil -40%.

Ta turen innom Retro Bergen for flere gode tilbud og god service!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.