Årets julegavetips til han og henne!

30. november 2021 0 kommentarer
Vi har samlet noen av våre beste julegavetips til både han og henne - Retro har gavene vi drømmer om i år!

Du er hjertelig velkommen innom en av de flotte butikkene våre for å finne de perfekte gavene, eller handle behagelig hjemmefra her i nettbutikken. Du har alltid 14 dagers returrett på varer kjøpt i nettbutikken, og hvis du er tidlig ute har vi utvidet returretten til 7.januar. Hvis den heldige mottakeren ønsker å bytte gaven, kan man bytte i alle fysiske butikker, eller ved å ta kontakt med oss innen 31.12. 

Vi ønsker deg en flott førjulstid!

 

Først noen tips til gutta! 1. Vi har flere kule t-skjorter fra Heron Preston. Den perfekte julegaven til en stilbevisst herremann!

2. Superdigge tøfler fra UGG er et godt tips til alle menn som liker varme og komfortable tøfler. Flere ulike farger som passer fint til både unge og eldre. Disse er litt små i størrelsen, gå gjerne opp én størrelse sammenlignet med din vanlige størrelse.

3. Ei god og varm lue under juletreet er aldri feil! Vi har flere ulike farger varianter. Disse fra Norse Projects er strikket i ren ribbestrikket merinoull.

4. Den perfekte gaven til alle menn som mote og klær. Ringene fra Tom Wood er prikken over i`en til et hvert stilig antrekk. Ringene kommer i mange ulike design, og blir laget i 925 sterling silver.

5. Høytiden som kommer betyr for de aller fleste rolige hjemmekvelder i sofaen sammen med familien. Hva er vel bedre en et behagelig sweatsett? Vi har kjempefine joggebukser og tilhørende gensere fra Holzweiler i ulike farger. Mix og match eller finn favorittfargen til et helt sett.

6. Et par gode hansker er alltid hyggelig å få i gave. Disse fra Hestra er klassiske og pene skinnhansker med slank silhuett. Hanskene er håndsydd og er fôret med ull for ekstra isolering.

7. Et par gode sko er en fantastisk gave å få! Disse fra Diemme passer til norske vintre med mye vær. Skoene er normale i størrelsen og er laget i brunt strukturert nappaskinn.

8. Capsene fra Varsity er både sporty og stilige. Disse er laget i ull/kasjmir og har justering bak med reim i skinn. Capsene kommer i flere ulike farger og størrelser. Passer både herre og dame!

9. En behagelig hettegenser er en sikker vinner under treet til de yngre gutta. Denne Drôle De Monsieur genseren har en boxy passform og stor hette. Stor brodert logo på brystet i kontrastfarge.

10. Siste tips til gutta er fine toalettmapper fra Mismo. Disse er laget i italiensk nylon og vegetabilsk narveskinn. Dette er en holdbar toalettmappe som varer i mange år fremover. Et godt tips til han som alltid er på farten!

Så over til damene!

1. Første tips til damene er varme og gode tøfler fra UGG. Disse er en klassiker hos Retro, og det med god grunn. Har du først anskaffet deg et slikt par, er det vanskelig å slutte.

2. Den perfekte julegaven til alle frysepinner der ute! Sol dunjakke fra Holzweiler er spesielt tilpasset skandinavisk vinter og mye vær! Jakken er passe chunky, passe lang, herlig hette og lommer foran med deilig fleece som kan varme kalde hender.

3. En favoritt hos oss år etter år er bamsene fra Crystal Haze! De søte bamsene kommer i flere varianter og farger. Vi har også gullkjeder fra samme merke som passer perfekt til dette anhenget.

4. Vi har strikk fra Holzweiler i mange ulike varianter og kvaliteter. Loungesett med Revolve genser og Aura bukse er lekkert og finnes i grå og beige utgave.

Feel Knit Sweater fra Holzweiler er en chunky og god ribbestrikket genser med høy hals og droppede skuldre som skaper en avslappet look.

5. Mange sliter med å finne gave til hun som allerede har alt. Da kan det være et godt tips å gi henne en splitter ny Cirrus No 3 Iron Steamer fra Steamery! Denne modellen har større vanntank, og kan stilles opp for effektiv tilgang når du er på farten. Kan også brukes på andre tekstiler i hjemmet, som gardiner og puter.

6. Nydelige skjerf fra Holzweiler laget i en blanding av ull, mohair og alpakka! En stor favoritt til høst- og vintersesongen. Kommer i ulike fargekombinasjoner.

7. Et tips til damen som alltid er på farten! Acne Studios Tote Bag er laget av slitesterk nylon. Den har en lærlomme med glidelås og hvit logo foran. Denne vesken har vi i flere ulike farger og 2 størrelser. En praktisk veske til hverdag og jobb.

8. Til damene som er litt mer klassisk i stilen har vi nydelige vesker fra Aesther Ekme. Denne godbiten heter Sac Tote Bag black og er en romslig veske i mykt lammeskinn, med egen lomme for laptop!

9. Gode og varme pannebånd fra Acne Studios! Disse er ribbestrikket i ren ull med en brodert Face-patch i front.

10. Sist, men ikke minst! Sheepskin Mitt Cork fra Hestra er en god og varm vintervott laget av lammeskinn med pels inni og semsket skinn på utsiden. Disse vottene er en kombinasjon av tidløs design og pålitelig håndverk. Med klassisk design og komfortabel passform vil dette bli en favoritt på kalde dager.

11. Vi har jewellery fra Tom Wood og nyheten 79Hour inne nå! Velg og vrak i glitrende eller mer chunky!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.