Ledig stilling dameavd. Trondheim!

18. mai 2022 0 kommentarer

Dameavdelingen hos Retro Mathesongården ser etter deg med en genuin interesse for mote, og som brenner for å skape gode kundeopplevelser. 

I Retro er vi svært opptatte av service- og kunnskapsnivå hos våre ansatte, og søker etter deg som er glad i å jobbe med mennesker. Du er utadvendt og positiv, og gleder deg til å møte alle de fine kundene våre!  Det er viktig at du er fleksibel, arbeidsvillig og har god kapasitet. 

 

Å jobbe for Retro handler både om relasjonsbygging og salg, og du vil få muligheten til å utvikle deg og ta del i et godt arbeidsmiljø. Hos oss er det viktig at du jobber godt i team, så vel som selvstendig. Erfaring fra bransjen og liknende stillinger er en fordel, men det er ikke et krav. Vi ønsker at søkere over 20 år.
 

 

 

Trondheim:
 

Retro Mathesongården
 

Dameavdelingen
Type stilling: 1 ledig stilling i 100%, jobbing på lørdag inngår

Kom innom butikken vår i Olav Tryggvassongs gate og lever søknad og CV til avdelingsleder Anette. Du kan også sende på mail til anette@retro.no. Vi ønsker at søkere over 20 år. Eventuelle spørsmål om stillingen kan også sendes til samme epost. 

Søknadsfrist: snarest

Tiltredelse: 1.juli

 

 

Velkommen innom med din søknad!

 

Om Retro

Siden 1986 har Retro solgt klær til moteinteresserte og nysgjerrige nordmenn med sans for kvalitet. Retro har i dag fire fysiske butikker og en nettbutikk som tilbyr klær og tilbehør til både damer og herrer. Vårt mål er å tilby en komplett garderobe til den moderne og krevende forbruker. Ved hjelp av dedikerte ansatte og et bredt utvalg satt sammen av kjente merker fra inn- og utland, ønsker vi å gi de beste rådene og den beste veiledningen til de som besøker en av våre butikker. Vi ønsker å inspirere til god stil og den gode følelsen det gir å finne dine nye favoritter.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.