Sesongens festantrekk til gutta!

26. april 2022 0 kommentarer

Til våren og sommeren følger det med flere festlige anledninger. Om du er i tvil om hva du skal ha på deg, kan du selvsagt stole på at Retro har antrekket klart for deg og anledningene. Her ønsker vi å presentere tre forskjellige uttrykk til inspirasjon til når du velger dress og penklær til sesongens mange festligheter. Lek deg med utrykket og finn din stil fra vårt store sortiment av dresser og tilbehør. Varene finner du i butikk og på retro.no.

KLASSISK Ved kjøp av dress er det ofte naturlig å tenke på farge og stoff først. En tynn ullkvalitet i marineblå er ofte å foretrekke om man tenker anvendelighet. Her presenterer vi nettopp et slikt antrekk. Vesten gir et sofistikert og helhetlig uttrykk. Velg mellom brune eller sorte sko som du vil. Til en navy dress står du fritt til å velge farge og mønster på slips. Velg et slips med kontrastfarge eller mønster, det vil løfte antrekket til et nytt nivå.

FESTLIG Om man har en intensjon om å ha et festlig uttrykk kan denne stripete, dobbeltspente dressen hjelpe. Denne passer spesielt i festlige anledninger. Dressen kan enkelt kombineres med sorte eller brune sko, forksjellige farger på slips og skjorte.

SOMMERLIG Nå som sommeren nærmer seg og temperaturene stiger, er det bomullsdressen sin tur. En beige dress gir deg et avslappet og klassisk sommeruttrykk. Du velger selv hvor dresset du skal være, med valg av plagg, tilbehør og sko. Velg mellom t-skjorte, skjorte i bomull eller lin. Unngå harde sorte sko, gå for brunt eller uformelle sneakers. Prøv deg frem, bruk dressen samlet eller bruk jakken som en blazer. Uansett vil du få en allsidig og stilfull dress som gir et sommerlig uttrykk.

AVSLAPPET Ikke alle er like komfortabel i skjorte og slips. Noen ønsker å kunne bruke en komfortabel t-skjorte og sneakers til dressen. Vi har flere dresser i sortimentet som passer dette utrykket. Nå som våren er her, føles det naturlig å gå for lyse og sommerlige farger. Denne dressen fra Tiger of Sweden kan bæres oversized med en t-skjorte og sneakers, men kan også kles med skjorte og slips om du ønsker et mer formelt uttrykk. Lek deg med uttrykket og finn din stil.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.