Ledige stillinger i Trondheim, avdeling Nordre

21. juni 2022 0 kommentarer

Retro Nordre i Trondheim søker nye avdelingsledere, samt heltid og deltidsansatte

Retro Nordre søker butikksjef og avdelingsledere til både herre- og dameavdelingen. I tillegg søker vi heltid og deltidsansatte til både herre- og dameavdelingene.

I Retro leder du en av Norges fineste motebutikker og blir en del av et godt arbeidsmiljø hvor man heier på hverandre. Du får et viktig ansvar for å utvikle butikken og Retro sin merkevare videre. I Retro får du også konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Vi ser etter deg som er motebevisst, engasjert og har et selgende vesen.

Hos oss jobber du daglig med dyktige kolleger som yter sitt beste for kunden, og sammen med dine ansatte sørger du for en innbydende og ryddig butikk. En viktig del av jobben er å forstå mote, og hvordan trender oppstår og utvikler seg. Kunnskap om mote og lidenskap for kundeservice er egenskaper som verdsettes høyt for denne rollen. Erfaring eller interesse for innkjøp er viktig, og du vil delta på innkjøpsmesser i inn- og utland. Vi søker en avdelingsleder herre og en avdelingsleder dame, én av disse vil også få det formelle ansvaret som butikksjef. Arbeidsoppgavene for de to stillingene vil være tilnærmet like. Skriv gjerne i din søknad om du ønsker å bli avdelingsleder for en av avdelingene, eller om du ønsker å bli butikksjef.

 

DAMEAVDELINGEN

Avdelingsleder/butikksjef
Som potensiell ny leder for dameavdelingen blir du viktig for å løfte avdelingen til et nytt nivå, og vi ser derfor etter deg som er lidenskapelig opptatt av klær, livsstil og mennesker. Vi tilbyr stor grad av selvstendighet i et veletablert og spennende konsept. Hele stillingsutlysningen og informasjon om søknadsprosess finner du på finn.no, se link nederst på denne siden. 

Søknadsfrist: snarest
Ansettelsesform: fast

 

100% heltidsansatt, vikariat
1 års vikariat med gode muligheter for forlengelse. Arbeidstid på lørdag inngår. Vi søker deg som er interessert i klær og mote, som synes salg og relasjonsbygging er spennende, og som har en høy arbeidskapasitet. Vi ønsker at søkere er over 20 år, og har relevant erfaring.
 

Fleksibel deltidsansatt
Vi søker ny deltidsansatt hos vår avdeliing. Vi ser etter deg som er interessert i klær og mote, som synes salg og relasjonsbygging er spennende, og som har en høy arbeidskapasitet. Vi ønsker at søkere er over 20 år, og har relevant erfaring. Arbeidstid på lørdag og i ferier inngår. 

Søknadsfrist: fortløpende
Tiltredelse: Snarest

 

HERREAVDELINGEN

Avdelingsleder/butikksjef
Som potensiell ny leder for herreavdelingen blir du viktig for å løfte avdelingen til et nytt nivå, og vi ser derfor etter deg som er lidenskapelig opptatt av klær, livsstil og mennesker. Vi tilbyr stor grad av selvstendighet i et veletablert og spennende konsept. Hele stillingsutlysningen og informasjon om søknadsprosess finner du på finn.no, se link nederst på denne siden. 

Søknadsfrist: snarest
Ansettelsesform: fast

 

100% heltidsansatt, vikariat
1 års vikariat med gode muligheter for forlengelse. Arbeidstid på lørdag inngår. Vi søker deg som er interessert i klær og mote, som synes salg og relasjonsbygging er spennende, og som har en høy arbeidskapasitet. Vi ønsker at søkere er over 20 år, og har relevant erfaring.
 

Fleksibel deltidsansatt
Vi søker ny deltidsansatt hos vår avdeliing. Vi søker deg som er interessert i klær og mote, som syns salg og relasjonsbygging er spennende, og som har en høy arbeidskapasitet. Vi ønsker at søkere er over 20 år, og har relevant erfaring.

Søknadsfrist: fortløpende
Tiltredelse: Snarest

 

Slik søker du: 

Butikksjef: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=262050585
Finn-kode: 26205058

Avdelingsleder: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=258989156
Finn-kode: 258989156
 

Heltid og deltidsansatt:

Send mail med søknad og CV til Jørgen Sagmo: jorgen@retro.no.

Eventuelle spørsmål om stillingen sendes til samme e-post.

 

 

 

Vi håper å høre fra deg! 
 

 

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.