Syv julegavetips til henne

10. november 2022 0 kommentarer

Usikker på hva du skal kjøpe i julegave til hun som har alt? Vi vet at det kan være både vanskelig å stressende å handle inn julegaver, spesielt til de som har alt. For å minske stresset julegavehandelen kan føre med seg, har vi samlet opp en liten liste med julegavetips med gaver du kan glede deg til å gi og gaver hun garantert kommer til å elske! 

Tøfler er et must i vintermånedene. Hva er vel bedre enn å gi bort en av årets varmeste og koseligste plagg? Vi har et stort utvalg av UGG tøfler i forskjellige farger og modeller.

Joggesettet fra 7 Days Active er perfekt til hjemmekosen! Buksen og genseren er av fantastisk kvalitet. Det nupper ikke og holder seg fint. Joggesettet finner du i et stort utvalg farger.

Musubi veskene fra Acne Studios er en sikker vinner under juletreet. Disse fantastiske veskene kommer i ulike størrelser og farger. Du finner de blant annet i fargene Blue, Violet Purple, Svart, Brun og Pumpkin Orange.

Slogen Bubble Mittens fra Holzweiler er varme og myke votter som er perfekt i den kalde tida. Disse blir garantert en vinterfavoritt. Bubble Mittens kommer i fargene Purple, Army og Black.

Veja sneakers er klassiske, stilrene sko som kan bukes både til hverdags og en mer "dressed look". De kommer i flere farger og ulike modeller. Disse er perfekt til henne som er ekstra glad i Sneakers.

Ullcapsene fra Varsity Headwear er laget i ekslusivt lammeull fra Italia og kommer i mange forskjellige farger. Dette er capser av god kvalitet som holder seg fine og kan styles med omtrent alt annet man har i garderoben! Capsene er Unisex.

Smykker er alltid et sikkerstikk å gi til hun som har absolutt alt. Vi har et stort utvalg av smykker fra blant annet Tom Wood, Pearl Octopuss.y, Crystal Haze, Liè Studio og 79Hour. I utvalget finner du alt fra enkle smykker til de større og mer glitrende smykkene. -Lykke til med julegaveshoppingen!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.