Canada Goose

7. desember 2010 0 kommentarer

[gallery]

Vi er allerede i gang med innkjøp for neste høst! Suzy fra Retro Kristiansand, Linn fra Bergen, Maria og Jannike fra Trondheim viser at vi har troen på at det blir kaldt neste høst/vinter også.

Som mange av dere vet, er jakkene fra Canada Goose a) fantastisk bra, b) fantastisk etterspurte. Det er dessverre ikke alle vi klarer å tilfredsstille, og det beklager vi.

Vi vil oppfordre dere som ikke får kjøpt jakker i butikk er forsiktige med å kjøpe jakker på nett! Tv2 viste her om dagen hvordan det kan gå, og grunnen til at vi advarer mot dette, er sammensatt: Å kjøpe kopier bygger opp om en bransje som igjen undergraver det vi jobber for, og mange kopier produseres igjen under forhold som ikke akkurat er i tråd med LOs sommerpatrulje. Derfor: Tenk deg om før du kjøper en jakke til 1/4 av prisen over nettet. Er et tilbud for godt til å være sant, er det ofte det! Les mer på Canada Goose sine hjemmesider.

En aldri så liten pekefinger der altså. Det er bare fordi vi vil at du skal bli fornøyd, kjære kunde. Hvis det er noe du lurer på send en mail til shop@retro.no

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.