BESTSELGER 🥇

Davina Blazer Black

4 700,-
Størrelse

Davina Blazer fra Filippa K er en klassisk og tidløs blazer. Den har lommer med klaff, brystlomme, mansjetter med knapp og enkelt ventilasjonshull bak. Denne blazeren kommer til å bli en favoritt i garderoben! Style sammen med tilhørende dressbukse eller bruk den sammen med dine favorittjeans for en avslappet look. 

  • Overdimensjonert
  • Vinklet brystlomme
  • Lommer
  • Hornknapplukking
  • Enkelt ventilasjonshull bak
  • Ermeventiler
  • Helforet

Farge: Svart

70% ull (resirkulert), 30% polyester (mekanisk resirkulert) Fôr: 55% viskose (Enka), 45% polyester (mekanisk resirkulert).

Oversized. Modellen er 180 og har på seg størrelse 36.

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter! 

Shop the look