Double-Breasted Blazer Biscuit

8 200,-
4 920,-
Størrelse

Toteme Double-Breasted Blazer er en luksuriøs blazer vevd av resirkulert polyester og ullgarn, skapt for den elegante høstgarderoben. Den er fullført med welt-lommer og to splisser på baksiden. Den er også utstyrt med svart silkefôr med innerlomme. Toteme Double-Breasted Blazer er den ideelle tilføyelsen til din garderobe. Den gir deg både varme og stil, og den kan brukes for å skape et tidløst antrekk. Kombiner den sammen med tilhørende bukse for et komplett antrekk.

  • Oversized passform
  • Bred rygg
  • Veldefinerte, polstrede skuldre

Farge: Beige (Biscuit)

Modellen er 167 cm høy og bruker strl 34.

Modellen er 167 cm høy og bruker strl 34.

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Merket har base i Stockholm, og ble grunnlagt i 2014 av Karl Lindman og Elin Kling. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og hos Retro har vi blant annet bestselgeren Monogram Shirt med matchende bukser og shorts, og de populære Monogram-skjerfene! Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer.

Toteme leverer eleganse som varer i mange år

Hos Retro er vi stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder, og vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter fra merket! Toteme bruker stoffer som silke, kasjmir, alpakka og 100% ull i plaggene, noe som gir deg tidløse og elegante plagg som varer i mange år! Utforsk sesongens kolleksjoner - nå er utvalget best! 

Shop the look