-50%

Frey Jacket Black Mix

4 500,-
2 250,-
Størrelse

Holzweiler Frey Jacket er en overdimensjonert, enkeltspent blazer. Med et fôr laget av resirkulert polyester, er jakken lett og isolerende. Blazeren er detaljert med to paspolerte lommer, subtil skulderpolstring og to knapper foran.

 

Farge: Black Mix

Materiale: Sammensetning: 100% økologisk bomull. Fôr: 100 % resirkulert polyester. Skall: 50 % polyester, 27 % viskose, 23 % ull

Modellen er 180 cm og bruker størrelse S.

 

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.