Jackie Cool Wool Blazer Navy

3 700,-
Størrelse

Jackie Cool Wool Blazer fra Filippa K. 

Klassisk dressjakke i en stretch ullblanding vevd i Portugal. Jakken har smal passform, to knapper foran og en enkel splitt bak. Den har fire knapper på ermene og to smale lommer foran. 
Kombiner blazeren sammen med blant annet Emma Cool Wool Trouser, Luisa Cool Wool Trouser og Cool Wool Pencil skjørt som kommer i samme farge og stoffkvalitet for et komplett antrekk. 

 

Blazeren er en del av Filippa K's Core kolleksjon. Plaggene i denne kolleksjonen leverer tidløse klassikere til garderoben.

 

Farge: Sort

 

Yttermateriale: 98% ull, 2% elastan. Innermateriale: 55% viskose (enka) og 45% resirkulert polyester. 

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter!