Ny farge!

Monaco Pant Aubergine

3 500,-
Størrelse

Den klassiske brede Monaco-buksen fra ENVELOPE1976 er endelig tilbake på lager i en ny farge: aubergine. Monaco Pant Aubergine er skreddersydd av 100 % fin italiensk ull, og tilbyr et slitesterkt, men raffinert utseende, noe som gjør dem til den perfekte dressbuksen til hverdags. Designet med folder under linningen og med et uanstrengt stilig utseende.

  • Klassisk dressbukse
  • Skrå lommer foran
  • En enkel baklomme
  • Krok-og-stang-lukking

Farge: Mørk lilla (Aubergine)

100% ull

Envelope 1976 er et norsk motemerke fra Oslo som raskt har blitt en snakkis i moteverdenen! Det var derfor veldig stas når vi i 2023 kunne tilby kundene våre dette merket. Merkets DNA er bygd på deres valg av materialer, design og fargepalett. Envelope mener at du ikke trenger å kle deg etter sesongens trender for å være fasjonabel, og har derfor laget plagg som er tidløse og perfekt til enhver anledning.

Festkjoler, bluser og elegante hverdagsplagg

Merket presenterer alt fra glitter og glam, til de mer klassiske og enkle fest- og hverdagsantrekkene som er et must i garderoben. Famous Dress og Jet Dress er noen av favorittene fra merket. Dette er elegante kjoler som aldri går av moten. Merket designer klær for den moderne og kvalitetsbevisste kvinnen med en bærekraftig tilnærming. Envelope 1976 tilbyr blant annet elegante bluser, kjoler og skjørt både til hverdagsbruk og fest, så her kommer du garantert til å finne deg flere favoritter! Se hele utvalget og finn dine favoritter til både fest og hverdagen.