Regular Fit Suit Jacket Black FN-WN-SUIT000508

7 400,-
Størrelse

Regular Fit Suit Jacket i Black fra Acne Studios er en elegant, skreddersydd dressjakke. Acne Studios er kjent for sitt kvalitetsarbeid og oppmerksomhet på detaljer, og denne jakken er intet unntak. Blazere fra Acne Studios er et tidløst plagg som kan brukes i mange anledninger, og materialvalget viser Acne Studios' engasjement for bærekraftighet ved å bruke resirkulerte materialer. Med sin moderne passform og elegante design vil denne skreddersydde jakken være et flott tillegg til enhver garderobe.

  • Klafflommer foran og en brystlomme
  • Laget av en ullblanding
  • Knappelukking foran
  • Oversized passform med avslappede skuldre 
  • Lengde som går under hoftene

Stil-ID-nummer: FN-WN-SUIT000508

Farge: Svart

Den er laget av resirkulert polyester, og skallet er sammensatt av 55% polyester og 45% ull. Fôret er laget av 100% viskose, som gir en behagelig og luksuriøs følelse når du har på deg jakken.

Modellen er 173 cm og har på seg str. 36.

Acne Studios leverer de populære Musubi veskene, klassiske og edgy jeans, t-skjorter med kunsteriske trykk, og mye mer som fanskaren elsker. Acne Studios ble opprettet som et grafisk design-, reklame- og filmproduksjonsselskap i Sverige av Johnny Johansson i 1996. Hans interesse for foto, arkitektur, kunst og samtidskultur var grunnmuren for selskapet. Året etter produserte Acne Studios hundre par enkle raw denim jeans med rette ben og karakteristiske røde sømmer. Disse ga de til unge kreative mennesker i Stockholm og jeansen ble oppdaget av redaksjoner som Wallpaper og franske Vouge. Acne Studios ble en kjempesuksess og utviklet seg til å bli et velrespektert mote-selskap. I dag produserer Acne Studios blant annet gensere, bukser, vesker, sko, t-skjorter, jakker og kjoler som blir båret av moteinteresserte folk verden rundt. Det som tidligere var et grafisk reklamebyrå er nå blitt “go to” merke for de som vil ha edgy, innovativ design som tilfører både klassikere og det lille ekstra til garderoben.

Shop the look