Sasha Cool Wool Blazer Black

3 900,-
Størrelse

Sasha Cool Wool Blazer fra Filippa K. Klassisk dressjakke i en stretch ullblanding vevd i Portugal. Jakken har vanlig passform, en knapp foran og en enkel splitt bak. Den har fire knapper på ermene og to smale lommer foran med klaff. Kombiner blazeren sammen med blant annet Emma Cool Wool Trouser, Luisa Cool Wool Trouser og Cool Wool Pencil skjørt som kommer i samme farge og stoffkvalitet for et komplett antrekk. 

Blazeren er en del av Filippa K's Core kolleksjon. Plaggene i denne kolleksjonen leverer tidløse klassikere til garderoben og finnes aldri på salg.

Farge: Sort

Yttermateriale: 98% ull, 2% elastan. Innermateriale: 55% viskose (enka) og 45% resirkulert polyester. 

Modellen er 168 cm høy og har på seg størrelse 34.

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter! 

Shop the look