Vea Blazer Black

4 800,-
Størrelse
Vea Blazer Black fra Filippa K er en enkeltspent blazer i ikke-stretch resirkulert ull. Den har jetlommer, splitt bak, filt under kragen og er helforet. 
 
Farge: Svart

Fôr: 55% viskose, 45% polyester (mekanisk resirkulert). Skall: 70% ull (resirkulert), 30% polyester (mekanisk resirkulert)

Artikkel-ID: 28590-1433

Modellen er 168 cm og bruker størrelse 34.

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter!