Alina Trouser Black

7 000,-
Størrelse

Alina-buksen er en klassiker fra Victoria Beckham, og trekker på referanser fra 70-tallet, med moderne stil. I universelt flatterende sort har den strukturerte buksen superhøy midje og utsvingte ben for en flatterende silhuett. Lappede lommer gir en attraktiv designdetalj. 

  • Tettsittende passform, for en mer komfortabel passform anbefaler vi å gå en størrelse opp
  • Lommer både foran og bak
  • Beltehemper
  • Må renses

Farge: Svart

69 % viskose, 25 % polyamid, 6 % elastan

Tettsittende passform. Om du ønsker en mer behagelig passform anbefaler vi å gå en strl opp fra hva du vanligvis bruker. 

Victoria Beckham har vært et kjernemerke hos Retro i lang tid. Victoria Beckham tilfører eleganse og delikate plagg til garderoben din, og merkets kolleksjoner består av utsøkte snitt og friske farger. Her finner du både klassikere og det lille ekstra. 

Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør

Victoria Beckham ble startet i 2008 og holder til i London. Merket startet med å tilby kjoler i utsøkte snitt og passformer, og utviklet seg etter hvert til kolleksjoner med vesker, kåper, jeans, skjorter, blazere og dressbukser med mer. Overgangen for Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør for sitt eget merke var naturlig, og var drevet av en langvarig besettelse av design og kunst, en autentisk og grundig oppmerksomhet på detaljer og en utpreget luksuriøs sensibilitet som setter fantasien i gang. 

Utforsk utvalget av Victoria Beckham og tilfør eleganse og delikate plagg til garderoben din i dag!