Betatol Trousers Dk Grey

3 200,-
Størrelse

Når du leter etter bukser som kombinerer stil med komfort, er Betatol Trousers fra Holzweiler det ideelle valget. Disse buksene gir deg den perfekte balansen mellom moderne design og en avslappet passform. Buksene har fire store lommer og belte, og passer like godt for en avslappet hverdagslook som til kvelder ute. Med riktig tilbehør kan du enkelt transformere til den looken du ønsker å gå for.

Farge: Dk Grey

100% bomull. 

Modellen er 168 cm og har på seg str. XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look