Double-Pleated Tailored Trousers Biscuit

4 200,-
Størrelse

Tidløse og elegante dressbukser fra Toteme. Double-Pleated Tailored Trousers Biscuit er laget med rette ben og doble folder foran, for en elegant look. Bruk den sammen med en strikkegenser og boots for en klassisk hverdagslook, eller kombiner den samen med tilhørende blazer.

  • Rette ben
  • Midwaist
  • Lommer foran og bak

Farge: Beige

78% viskose, 22% polyester. 

Modellen er 167 cm høy og bruker strl 34. Normal i størrelsen. 

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Merket har base i Stockholm, og ble grunnlagt i 2014 av Karl Lindman og Elin Kling. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og hos Retro har vi blant annet bestselgeren Monogram Shirt med matchende bukser og shorts, og de populære Monogram-skjerfene! Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer.

Toteme leverer eleganse som varer i mange år

Hos Retro er vi stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder, og vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter fra merket! Toteme bruker stoffer som silke, kasjmir, alpakka og 100% ull i plaggene, noe som gir deg tidløse og elegante plagg som varer i mange år! Utforsk sesongens kolleksjoner - nå er utvalget best! 

Shop the look