Ebba Cargo Trousers Olive Green

3 500,-
Størrelse

Ebba Cargo Trousers Olive Green er et par cargobukser fra Holzweiler. Laget av 100 % økologisk bomull, buksene er kuttet for en avslappet passform og brede ben. Disse allsidige buksene kan justeres ved kneet for å gjøre stilen om til shorts. Detaljert med front-, bak- og sidelommer.

Farge: Oliven grønn/brun

100% organisk bomull. Fôr: 100% bomull. 

Modellen er 168 cm og har på seg str. XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look