Glint Trouser Warm Sand

1 600,-
Størrelse

Glint Trousers er vide, rette bukser i en varm sandfarge med høy midje og synlig snøring i livet. Buksen fra Once Untold er enkel å style med både skjorter og bluser for forskjellige anledninger.

  • Bukse med vide, rette ben
  • Høy i midjen
  • Synlig snøring i livet

Farge: Beige

65% bomull og 35% nylon.

Modellen er 167 cm og bruker størrelse 38.

Once Untold er et helt nytt merke hos Retro! Merket har base i Oslo, og ble startet av paret Anne og Espen. Once Untold ønsker å inspirere folk verden over til å føle seg selvsikker. Deres kolleksjoner består av elegante plagg som gir et uanstrengt uttrykk, og som sørger for at du føler deg stilfull og selvsikker, uansett anledning. 

Sommerkjoler til alle anledninger

Fra Once Untold finner du lette og elegante sommerkjoler i friske farger. Kjolene kommer i ulike lengder og snitt, så her finner du garantert sommerkjoler du kommer til å elske! Velg mellom minikjoler, midikjoler og wrap-kjoler.  Uansett hva du er på utkikk etter, så har vi et bredt utvalg sommerkjoler fra Once Untold som passer enhver smak og anledning. Fra klassiske silhuetter til trendy snitt, kolleksjonen gir deg muligheten til å uttrykke din personlige stil med lekenhet og raffinement.

Shop the look