Gorti Linen Trousers Sand

3 800,-
Størrelse

Holzweiler Gorti Linen Trousers Sand er en linbukse i cargo-stil som tilbyr både stil og funksjonalitet. Buksen er utstyrt med praktiske lommer og knapper under knærne, som lar deg enkelt transformere dem til shorts etter behov. Med en avslappet passform gir denne buksen deg en uanstrengt og moderne look. Den har en høy midje og vide ben, som skaper en flatterende silhuett og gir deg komfort hele dagen. Laget av lin, er disse buksene luftige og behagelige å ha på seg, og er ideelle for varmere værforhold. For en fullkommen og stilsikker look kan de kombineres med Gorti Linen Jacket.

  • Linbukser i cargo-stil
  • Kan gjøres om til shorts
  • Avslappet passform
  • Høyt liv
  • Brede ben

Farge: Beige

50% lin, 50% bomull.

Modellen er 167 cm høy og har på størrelse XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look