BESTSELGER

Hutton Trouser Black

2 400,-
Størrelse

Hutton Trouser fra Filippa K. Dette er den perfekte dressbuksen til både jobb og hverdags. Den har høyt liv og rette ben.  Buksen er enkel å style med både skjorter og bluser for forskjellige anledninger. Dressbuksen hverken krymper eller krøller seg. Den er laget av Triacetat som er et veldig slitesterkt materiale. Lommene bak på buksen kan enkelt sprettes opp!

  • Perfekt til basegarderoben
  • Klassisk utseende som aldri går av moten
  • Kan styles på mange ulike måter, og kan enkelt pyntes opp til fest og ned til hverdags
  • En av våre store favoritter hos Retro
  • Slitesterk dressbukse du har lenge om du tar vare på den

Farge: Svart

69% triacetat, 31% polyester.

Modellen er 167 cm og bruker størrelse 34. Romslig i størrelsen. 

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter!